Gas

Gas comfort in uw woning

Velen onder ons verwarmen en koken begrijpelijk op aardgas. Dit betekent natuurlijk dat er in een moderne woning een (maximum rendement) verwarmingsketels en boilers staan die een correct onderhoud moeten krijgen.

Indien U echter over een oude CV-ketel beschikt is de tijd misschien gekomen om eens na te denken over een nieuwe CV-ketel of centrale verwarmingsketel. Deze zijn niet alleen veel veiliger in gebruik maar besparen een gemiddeld gezin ook een veel geld.

Er bestaat een grote keuze betreffende verwarmingsketels, zo kan u kiezen uit een hoge rendementsketel of een condensatieketel maar kan u deze ook combineren met zonneboiler.

De technici van Johan Goens zijn ervaren vaklui die hun stiel beheersen en correct uitvoeren. Wij herstellen en onderhouden centrale verwarmingsketels, warmwaterboilers en zonneboilers maar U kan ook terecht bij ons voor de aankoop en de plaatsing van nieuwe economische CV-toestellen of (warm) waterboilers.

Onze medewerkers geven U graag meer uitleg betreffende de verschillende soorten CV-ketels en (zonne) waterboilers. Zo bent u zeker van uw eigen keuze.

Zie ook onderstaande links     

Cerga
Aardgas

Team Johan Goens
Verwarming en Sanitair Goens Veurne