Radiatoren

Kwaliteitsvolle radiatoren zijn het succes op een goed rendement

Wie doordacht omgaat met energie zal ook zich ook goed informeren tijdens het aanschaffen van een radiator. Niet alle radiatoren zijn gelijk qua vorm of kleur maar ook van capaciteit.

Daarom is het belangrijk om eerst na te gaan hoeveel aansluitingspunten voor verwarming er ter beschikking zijn en wat is oppervlakte die je kan benutten voor de plaatsing van de verwarmingselementen. Dan kan je nagaan welke de nodige capaciteit is en welke radiatoren je wenst aan te kopen.

Op het verwarmings- designvlak is een radiator een echte trendsetter geworden. Men heeft keuze uit hypermoderne of meer klassieke radiatormodellen. Met of zonder afdekkingsplaat, lage brede radiatoren of smalle hoge radiatoren, de keuze van deze verwarmingselementen is legio en heeft voor elke wat wils. Let wel, designer radiatoren kunnen door hun speciale vormen een andere opbrengst generen.

Investeren in efficiënt verwarmen is dus meer dan alleen een centrale verwarmingsketel aankopen. Ook de nieuwe verwarmingselementen zorgen voor sneller warmte en een betere verspreiding. Dus een optimaal gebruiksgemak en gecontroleerd verbruik. 

Onze techniekers zijn reeds enkele jaren vertrouwd met het installeren, onderhouden en herstellen van alle soorten radiatoren. Zo krijgt U de garantie dat U wij U correct informeren en nog lang genot heeft van de radiatoren in uw woning.

Team Johan Goens
Verwarming en Sanitair Goens Veurne