Warmtepompboilers

Rendement van warmtepompboiler

Meer en meer gezinnen kiezen door hun rendement voor een warmtepompboiler. Dit systeem is één van de voordeligste oplossingen die men vandaag op markt kan vinden om uw woning te verwarmen.

Deze warmtepompboilers halen warmte uit lucht en verwarmen op deze manier het water. Indien deze boilers niet genoeg zelf warmte kunnen generen is er elektrische weerstand die automatisch zal ingeschakeld worden om toch de gewenste temperatuur op te halen.

De efficiëntie van een zo’n warmtepompboiler kan tot drie beter zijn dan een elektrische boiler.  Men plaatst deze warmtepompboiler best in een ruimte waar er veel restwarmte aanwezig is om zo tot een optimaal rendement te komen. Indien je je oude elektrische boiler wilt vervangen door een warmtepompboiler komt er bijna geen aanpassingswerk aan te pas.

Een warmtepompboiler is een milieuvriendelijke en energie-efficiënte installatie met een hoog rendement. Daarnaast is deze te combineren met andere vormen van hernieuwbare energie.

Tijdens je keuze is het belangrijk om na te gaan hoe je wil verwarmen en welk warmtepompboiler er het beste past bij je woning. De medewerkers van Johan Goens begeleiden je graag in deze zoektocht en leggen je uit wat er belangrijk is om te weten tijdens de aankoop van een warmtepompboiler.

Onze techniekers zijn reeds enkele jaren vertrouwd met het installeren, onderhouden en herstellen van warmtepompboilers. Zo krijgt U de garantie dat U wij U correct informeren en U nog lang genot heeft van uw warmtepompboiler in uw woning.

Heeft u nog vragen of wenst een offerte, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Team Johan Goens
Verwarming en Sanitair Goens Veurne