Waterbehandeling

Waterverzachter zorgt voor langere levensduur van uw toestellen

U kan rekenen op vakbekwame techniekers en hun ervaring met waterontharding, omgekeerde osmose filtratie en waterpompen. We zoeken in samenspraak met U naar de beste oplossing die bij uw probleem past. 

Hebt U gekozen voor een waterverzachter of een waterontharder, bij Johan Goens kan u terecht voor de aankoop en correcte plaatsing. Deze verzachters of ontharders voor water doen de energiekost dalen en zorgen voor een betere waterkwaliteit.

U zal veel minder last hebben van kalkaanslag of kalkvlekken, kranen en leidingen zullen veel minder snel verstoppen. Het is daarnaast ook beter tegen huidirritaties en beter om voedsel mee te wassen en te bereiden.

De omgekeerde osmose filtratie zorgt voor veel helder en zuiver water. Zowel de portemonnee, de toestellen in rond uw woning en als uw zelf worden daar beter van.

Men kan bij ons ook terecht voor een waterontijzeraar. Het systeem is ontworpen op basis van een filter die de ijzerdeeltjes kan vasthouden en tijdens de spoeling kan verwijderen. Zo kan men vermijden dat tijdens de oxidatie deze ijzerdeeltjes aanslaan op de leidingen of sanitaire installaties.
 

Bekijk onze oplossingen voor waterbehandelingen via deze link

Team Johan Goens

Sanitair en verwarming Veurne