Lucht- water warmtepompen

Lucht water warmtepomp

Er is een grote keuze op markt betreffende de types warmtepompen. Zo kan men veelal de meeste warmtepompen verbinden met de bestaande lage temperatuur verwarmingssytemen ( lees vloerverwarming - convectoren).

Tijdens je keuze is het belangrijk om na te gaan wat het rendement is van de warmtepomp. De medewerkers van Johan Goens begeleiden je graag in deze zoektocht en leggen je uit wat er belangrijk is om te weten tijdens de aankoop van een warmtepomp.

De verhouding tussen het elektriciteitsverbruik en de afgegeven warmte of de “COP waarde” of (Coefficient Of Performance) is één van de parameters en kan daarbij 3 en 5 Kw warmte kan genereren.

De uiteindelijke keuze hangt dan af van de bestaande verwarmingsinstallatie en hoe je wil uitbreiden.

Onze techniekers zijn reeds enkele jaren vertrouwd met het installeren, onderhouden en herstellen van warmtepompen. Zo krijgt U de garantie dat U wij U correct informeren en nog lang genot heeft van de verwarmingsinstallatie.

Waarom kiezen voor een warmtepomp op lucht - water?

Dit syseem wordt veelal gekozen ter uitbreiding van bestaande installaties of renovatie. Het is een milieuvriendelijk systeem en heeft bovendien weinig onderhoud van doen.

Lucht water systemen

Hierbij wordt de warmte ontrokken uit de lucht en via een watercircuit deze warmte ter beschikking stellen. Deze warmte kan bijgevolg gebruikt worden voor sanitair warm water of het centrale verwarmingssyteem.

Deze toepassing wordt vaak toegepast op vloerverwarming.

Onze techniekers zijn reeds enkele jaren vertrouwd met het installeren, onderhouden en herstellen van lucht en water warmtepompen

Heeft u nog vragen of wenst een offerte, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Team Johan Goens
Verwarming en Sanitair Goens Veurne

 

Schema lucht water warmtepomp Warmtepomp energie schema goens Johan Veure Schema lucht water warmtepomp