Mazout

 
Bij Johan Goens kan je terecht voor de installatie, onderhoud en depannage van je mazoutketel.

Wij plaatsen traditionele verwarmingstoestellen en condenserende toestellen, deze bestaan telkens uit een brander en de ketel.

De beslissing om een mazoutketel te plaatsen is persoonlijk keuze maar daarnaast ook een goede economische en ecologische keuze. De hedendaagse mazoutketel (optimaz label) hebben een heel goed rendement presteren evenredig met verwarmingsinstallaties op gas.

De condenserende verwarmingstoestellen op gas hebben een “optimaz elite” label. Deze verwarmingsketels kunnen via de condensatietechnologie het rendement stevig verhogen door restwarmte om te zetten in energie. Hiermee zal de kost van uw verwarming van uw woning flink verlagen.

Betreffende de veiligheid hoeft U zich geen zorgen meer te maken. De hedendaagse mazoutketels kennen geen ontploffingsgevaar en zijn veel veiliger geworden in gebruik.

Tijdens je keuze is het belangrijk om na te gaan welke mazoutketel er beste past bij je woning en de plaats waar de mazout ketel zal terecht komen. De medewerkers van Johan Goens begeleiden je graag in deze zoektocht en leggen je uit wat er belangrijk is om te weten tijdens de aankoop van een mazoutketel.

Onze techniekers zijn reeds enkele jaren vertrouwd met het installeren, onderhouden en herstellen van mazoutketels. Zo krijgt U de garantie dat U wij U correct informeren en nog lang genot heeft van uw mazoutketel.

Heeft u nog vragen of wenst een offerte, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Team Johan Goens
Verwarming en Sanitair Goens Veurne