Hybride

Warmtepomp in combinatie met gaswandketel.

Deze verwarmingstechniek kan men het best vergelijken met de systemen die men gebruikt om motoren via twee verschillende energiebronnen samen aan te drijven. Het hybride verwarmingssyteem zal dan zelf uitmaken welke van de twee energiebronnen het meest rendabele is tijdens het gebruik.

De condensatie gaswandketel werkt in combinatie met een waterpomp die de energie haalt uit de uit de beschikbare bron ( sondering/ lucht/ captatie. Als de temperatuur van deze lucht onder de minimumtemperatuur zakt zal automatisch de verwarmingsketel worden ingeschakeld.

Als men daarnaast beschikt over zonnepanelen voor elektriciteit kan de men de nodige elektriciteit voor de lucht-waterpomp ophalen via zonnepanelen. Ook dit systeem is combineerbaar met andere verwarmingsinstallaties zoals radiatoren, vloerverwarming en andere.

Tijdens je keuze is het belangrijk om na te gaan hoe je wil verwarmen en welk hybride verwarmingssyteem er het beste past bij je woning. De medewerkers van Johan Goens begeleiden je graag in deze zoektocht en leggen je uit wat er belangrijk is om te weten tijdens de aankoop van een hybride verwarmingssyteem.

Onze techniekers zijn vertrouwd met het installeren, onderhouden en herstellen van hybride verwarmingssytemen. Zo krijgt U de garantie dat U wij U correct informeren en U nog lang genot heeft van uw hybride verwarmingssyteem in uw woning.

Team Johan Goens
Verwarming en Sanitair Goens Veurne

 

Hybride geothermische- gas installatie Johan Goens