Plafondverwarming

Plafondverwarming integreren in je woning of bedrijf

Sinds enkele tijd kan men de keuze maken om verwarming te plaatsen in het plafond. De warmtebron werkt via stralingswarmte en zorgt ervoor dat de hele ruimte gelijkmatig zal opwarmen. De massa van de lucht warmt zo in zijn geheel op zonder het gebruik van blazers en de bijbehorende tocht.

Bijkomend voordeel van de warmte regelende plafond verwarming is dat men deze ook in een koude modus kan gebruiken. Zo zal de installatie van een bijkomende airconditioning overbodig worden.

De warmtetoestellen worden steeds wegwerkt in het plafond waardoor men nieuwe ruimten kan creëren en de woonkamer optimaal kan benutten voor meer levensplezier. Door het ontbreken van radiatoren blijven de ruimtes strak en kan men kiezen hoe men deze muren benut.

Tijdens je keuze is het belangrijk om na te gaan welke plafondverwarming er het beste past bij je woning en hoe groot de te verwarmen ruimtes zijn. De medewerkers van Johan Goens begeleiden je graag in deze zoektocht en leggen je uit wat er belangrijk is om te weten tijdens de aankoop van plafondverwarmingssystemen.

Onze techniekers zijn reeds vertrouwd met het installeren, onderhouden en herstellen van plafondverwarming. Zo krijgt U de garantie dat U wij U correct informeren en nog lang genot heeft van de plafondverwarmingssystemen.

Heeft u nog vragen of wenst een offerte, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Team Johan Goens
Verwarming en Sanitair Goens Veurne