Badkamerrenovaties

Badkamer renoveren op maat van uw dromen

De badkamer is voor vele onbewust één van de kamers waar men frequent aanwezig is. Daarom hechten we vandaag meer aandacht aan het feit hoe we deze ruimte praktisch maar ook gevoelsmatig kunnen gebruiken en inrichten. De hedendaagse trends in badkamers is dan ook sterk geëvolueerd en de mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

De dagdagelijkse douche bestaat in vele varianten, zo kan men vandaag kiezen uit traditionele douches afgewerkt met of zonder deur,  inloopdouches met alle mogelijke afmetingen en kranen met sproeiers die men op verschillende waterstanden kan zetten en kan laten sproeien in alle richtingen en op verschillende hoogtes.

Maar ook de traditionele toiletten en wasbakken of lavabo’s hebben een grote evolutie gekend. Materialen zijn sterker geworden, beter te onderhouden en de vormen aangepast voor beter gebruiksgemak.

Daarnaast kan men vandaag kiezen uit een groot assortiment van baden. De variatie tussen kleur, vorm en afwerking zullen iedereen kunnen bekoren. Ook de relaxbaden, massagebaden en stoomcabines behoren tot ons gamma.

Voor het verwarmen van de badkamer bestaan vandaag veel systemen die perfect passen bij je renovatieplannen. Radiatoren op maat gemaakt voor je handdoeken sneller te laten drogen of vloerverwarming waardoor het nog aangenamer is om uit het bad of de douche te komen.

Waar men vroeger steeds verplicht was om muurtegels te gebruiken als afwerking voor de muren in sanitaire ruimtes, kan men vandaag kiezen voor sanitairpanelen uit acryl. De acrylpanelen hebben een veelvoud van voordelen zoals kras vast, duurzamer, kleurvast en veel hygiënischer/gemakkelijker in onderhoud.

Ook de plaatsing van de acrylplaten gebeurt sneller en kan eventueel zonder de huidige wanbekleding te moeten afbreken. De acrylplaten geven U een groter comfort, zijn goedkoop in uitvoering en onderhoud.

Onze medewerkers en techniekers hebben veel kennis van zake op vlak van nieuwe innovaties en bestaande producten op de markt van sanitair en verwarming. Door hun ervaring kunnen wij U op een vakbekwame manier informeren en installeren, onderhouden en herstellen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer vrijblijvende informatie of offertes.

Team Johan Goens
Sanitair en verwarming Veurne